Talent Cup 600 nog enkele plaatsen

Het aantal inschrijvingen voor de Talent Cup 600 loopt tegen de twintig. Van de vier Japanse merken die deze nieuwe klasse in de wegracesport in het leven hebben geroepen is Suzuki inmiddels volledig bezet. Kawasaki, Yamaha en Honda hebben nog een aantal racemotoren te koop staan via de merkdealer. De Talent Cup 600 is een klasse die openstaat voor jong talent van 15 t/m 23 jaar. Veel meer hierover vind je op www.talentcup600.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?