Teams arriveren op Assen

Vorige week waren de MotoGP-teams nog op het circuit van Silverstone en deze week moeten zij alweer rijden op het circuit van Assen. Rechtstreeks uit Engeland reden zij dinsdag naar ons mooie Nederland. Alle MotoGP-teams zijn inmiddels gearriveerd en de voorbereidingen zijn in volle gang. Zo werden de ontvangstruimtes opgebouwd, het materieel uitgeladen en werden de vrachtwagens schoongemaakt. Alles moet er natuurlijk weer perfect uitzien voordat het MotoGP-geweld losbarst.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.