Terol pakt 25 belangrijke punten

Jasper Iwema is zondag in de 125cc-klasse naar de elfde plaats gereden in de Grote Prijs van Indianapolis. De Nederlander had driekwart minuut achterstand op de Spanjaard Nicolas Terol (foto). De Duitser Sandro Cortese finishte als tweede, de derde plaats was voor de Spanjaard Pol Espargaro.

In het WK-klassement leidt de Spanjaard Marc Marquez. De Spanjaard zag zijn voorsprong op de concurrentie aardig slinken door zijn tiende plaats, na een crash en een tijdstraf. Marquez heeft nog vier punten voorsprong op Terol en vijf op Espargaro. Iwema bezet in de wereldtitelstrijd de veertiende plaats. Hij haalde tot nu toe 33 punten, 139 minder dan Marquez.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.