Terol snelste in eerste 125cc-training

Iets meer dan een uur voor de eerste training voor de MotoGP-coureurs, was er tijd voor de 125cc-rijders om te trainen op het TT Circuit. In deze training was het Nicolas Terol die het voor elkaar kreeg om in de snelste tijd een rondje af te leggen op het legendarische circuit.

Terol begon zijn MotoGP-carrière in 2004 op een Aprilia, reed enkele jaren op een 125cc Derbi, maar is nu alweer sinds 2008 in de 125cc-klasse te zien op een Aprilia.

De Spanjaard rijdt voor het Bancaja Aspar Team en deed donderdagmiddag 1’43.208 over een rondje op het circuit van Assen. Als tweede op de lijst staat Marc Marquez met een tijd van 1’43.403 en als derde Pol Espargaro, die 1’43.684 over een rondje deed.

 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.