Terol wint 125cc, Bradl Moto2

De Spanjaard Nicolas Terol (foto) heeft zondag de openingsrace van het wereldkampioenschap wegrace in de 125cc gewonnen. Hij won op het circuit van Losail de Grote Prijs van Qatar met ruime voorsprong op de nummer twee, de Duitser Sandro Cortese.
De Spanjaard Sergio Gadea finishte als derde. Jasper Iwema maakte een redelijk goede seizoensstart met de twaalfde plaats. De 20-jarige Drent rukte in de wedstrijd op van de 21e positie.

Stefan Bradl won de Moto2. De Duitser reed van start tot finish aan de leiding in de Grote Prijs van Qatar. De Italiaan Andrea Iannone eindigde op gepaste afstand van Bradl als tweede, de Zwitser Thomas Lüthi reed naar de derde plaats.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?