Tien minuten straftijd voor Despres

Cyril Despres heeft na de vierde etappe een straf gekregen van 10 minuten, meldt RTLGP. Despres zou zijn straftijd hebben gekregen voor het missen van een waypoint. Vanuit de organisatie is er nog geen mededeling gedaan over de overtreding die Despres heeft begaan. Door de straf staat Despres nu tweede op 10’02 van Marc Coma.

Mirjam Pol heeft na afloop van derde etappe een tijdstraf gehad van drie uur. Waarom is nog onduidelijk…

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?