Tijdstraf voor Verhoeven in Dakar

Frans Verhoeven heeft na afloop van de tweede etappe in de Dakar Rally een tijdstraf van tien minuten aan de broek gekregen, meldt het Brabants Dagblad. De Nederlander zakte daardoor in het klassement voor motoren van de tiende naar de 24ste positie. Verhoeven kreeg de straf omdat hij met een te hoge snelheid een zogeheten speedzone was binnengereden. Vandaag wordt de derde etappe verreden. De klassementsproef is liefst 521 kilometer lang.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.