Toch MXGP op TV

Vanaf paasmaandag is het WK motorcross terug op Motors TV. Op die dag wordt natuurlijk de Nederlandse Grand Prix verreden in Valkenswaard en die wordt live uitgezonden. Ook de daarop volgende wedstrijden in de MX1 en MX2-klassen zijn live te zien op Motors TV. Net als trouwens de MX of Nations. Het wereldkampioenschap MX3 wordt gevolgd via samenvattingen van 26 minuten.

Jean-Luc Roy, van Motors TV: “Na drie jaar van uitgebreide verslaggeving op Motors TV was het eigenlijk niet voor te stellen dat WK verder zou gaan zonder uitzendingen op Motors TV. De promotor van het WK, Youthstream, realiseerde zich dat samenwerking met de belangrijkste auto- en motorsportzender in Europa van belang is voor de promotie van de cross. Voor de komende drie seizoenen kunnen de motorcrossfans er zeker van zijn dat zij zowel op kwalitatief als op kwantitatief gebied hun favoriete sport kunnen volgen.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.