TT-bogen geplaatst

In Assen is vrijdagmiddag een begin gemaakt met de plaatsing van de eerste van twee enorme TT-bogen over de Haarweg en aan de Vaart. Het bedrijf Orion uit Oldenzaal heeft onder toeziend oog van medewerkers van gemeente en LOC7000 de enorme letters TT geplaatst.

De gemeente Assen is overgegaan tot plaatsing na schriftelijke vragen van Egbert Prent namens de stadspartij PLOP. Vorige week heeft het college van B&W een positief besluit genomen en kon tot plaatsing worden overgegaan.

De gemeente had keus uit zeven locaties en heeft uiteindelijk besloten, ook al vanwege de enorme afmetingen van de bogen, hiervoor de Haarweg en Vaart ZZ als geschikte locaties aan te wijzen. Het is de bedoeling dat de bogen op maandag 28 juni jammer genoeg weer zullen worden weggehaald.

Bron en foto: Blik op Nieuws

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.