TT Circuit Assen kalender 2011

Goed nieuws voor racefans. Het is weer mogelijk de grote fotokalender te bestellen van en over het TT Circuit Assen. Een gedeelte van de opbrengst komt ten goede aan De Grote Motorsport Loterij. Zie hier dus een klassieke win-win situatie! De kalender kost 14.95 euro en wordt thuisbezorgd. Bestellen kan door deze antwoordkaart uit te printen en op te sturen naar het TT Circuit.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.