TT Circuit opgeknapt

In de afgelopen weken zijn alle 7000 kuipstoeltjes van de Hoofdtribune vervangen. Dat geeft de Hoofdtribune weer een frisse uitstraling. Zo jammer dat je daar tijdens de wedstrijden niets van ziet als alle stoeltjes bezet zijn…

Aan het circuit zijn twee kleine aanpassingen gedaan. In de Ruskenhoek is meer asfalt gelegd, waardoor het fietspaadje (ook wel het ‘Straatje van Vaessen’ genoemd) is komen te vervallen. In Hoge Heide is een betere aansluiting met de doorsteek gerealiseerd.

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.