TT op Nederlandse televisie

Wij als Nederlandse televisiekijkers èn MotoGP-liefhebbers hebben het dit jaar niet gemakkelijk. Het valt niet mee om onze geliefde sport te volgen. Van de 125cc en de Moto2 valt vrijwel niets te zien. Bepaalde schotelbezitters kunnen wellicht ergens de reportages van de MotoGP oppikken. Op internet is soms iets te zien. De kabelkijkers zijn aangewezen op BBC2, waar de enthousiaste en vakkundige verslaggevers er wel altijd een mooie reportage van maken.

Maar het liefst hoor je toch het verslag in je moerstaal. Dat kan gelukkig wèl met de TT, want de Asser organisatoren hebben een overeenkomst afgesloten met RTL om de 80e TT live uit te zenden. TT-voorzitter Arjan Bos: “Ik wil daarvoor RTL bedanken, maar ze tevens vragen te praten over het uitzenden van Silverstone en de wedstrijden ná Assen.”

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.