Twee ONK-races voor Talent Cup

In eerste instantie zou de Talent Cup 600 enkel tijdens de MOTO73 Race of the Champions, eind september, en op Oschesleben, begin juli, met het Open Nederlands Kampioenschap meerijden. Dat was een kleine teleurstelling aangezien er eigen drie van dit soort races gepland waren. Gelukkig is er goed nieuws!

Want op het allerlaatste moment is ook de ONK Voorjaarsrace, 2 en 3 april op Assen, aan de kalender toegevoegd. Dit is de openingsrace van het nieuwe seizoen. Meer info: www.talentcup600.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.