Twee werknemers overleden in Le Dakar

Tijdens de Dakar Rally zijn deze week twee werklieden om het leven gekomen. Dat hebben de organisatie en lokale media gemeld. Beide incidenten stonden los van elkaar. Donderdag stierf een 46-jarige man, toen hij in de Chileense stad Copiapo een kolossale welkomsboog aan het opzetten was. Een stuk metaal viel op een hoogspanningskabel, waarna hij geëlektrocuteerd werd.

Een dag later werd een andere bouwvakker eveneens geëlektrocuteerd, toen hij in de Chileense plaats Arica een podium aan het opbouwen was. Daar zou later de Chileense presidente Sebastian Pinera een toespraak houden.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.