UEM wil ‘groen’ imago

Onder het mom van bewustwording op het gebied van het milieu houdt de Union Européenne de Motocyclisme (UEM) de zogenaamde Eco Tour. Deze tocht van San Marino naar Kalivia Thourikou (Griekenland) vindt plaats tussen 15 en 18 mei en staat in het teken van het herstel van de delen van het Griekse grondgebied dat getroffen werd door hevige bosbranden. Meer info: www.uem-moto.eu.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.