Uitzonderlijke sidecars!

Met de nodige wereldkampioenen, prachtige motoren, een perfect geprepareerd circuit van Francorchamps en een gepassionneerd publiek zal de negende editie van de Bikers’Classics weer een succes moeten worden. 

De parade van de sidecars, 1, 2 en 3 juli op Franchorchamps, zal indrukwekkender zijn dan ooit! Vorig jaar was het al zeker de moeite waard, maar dit jaar kan je nog meer spectakel verwachten. De sidecarpiloten en hun co-piloten slaan hun kampen op in de grote tent in het midden van de paddock.
 
Meer details over dit weekend volgen nog, maar hier alvast een klein voorproefje: dankzij een Franse verzamelaar zal dit jaar de fameuze URS-sidecar getoond worden waarmee Helmuth Fath ooit wereldkampioen werd.
 
Tickets zijn verkrijgbaar via www.tickets4sale.eu.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.