Update Bautista

Bautista had vrijdag tijdens de vrije training een goed gevoel op zijn Rizla Suzuki GSV-R. Daarom heeft hij samen met zijn team besloten om de MotoGP van 1 mei in Portugal te rijden.

Tijdens de derde vrije training op 18 maart in Qatar brak de Spanjaard bij een val zijn dijbeen. Inmiddels heeft hij twee operaties achter de rug. De doktoren vinden Bautista fit genoeg om te kunnen deelnemen aan de MotoGP van Portugal.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.