Update Henk Knuiman

Vorige week meldden we dat Knuiman op het laatste moment de sponsoring voor elkaar had voor de zware woestijnrace. Nu maakt de Nederlandse topmotorrijder bekend dat hij met een KTM 450F Rally op 1 januari 2011 aan de start zal verschijnen van Le Dakar. In de vorige editie klasseerde hij zich na de nodige tegenslagen toch nog als zeventiende en hij was daarmee de beste Nederlander. Voor de komende woestijnrace mikt Knuiman met zijn nieuwe KTM 450F Rally op een topklassering. Grootste kanshebbers op de eindoverwinning zijn de KTM-fabrieksrijders Cyril Despres en Marc Coma, ook op een KTM 450F Rally.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?