Update KNMV Topsportkalender

Er is nieuwe versie van de KNMV Topsportkalender, hierin is de datum van het ONK trial in Sleen gewijzigd. Verder is nu bekend op welke circuit op 3 juli het ONK wegrace plaatsvindt. Het ONK trial in Sleen is een week naar voren gehaald en wordt nu op 29 mei verreden. Verder is inmiddels de locatie van het ONK wegrace op 3 juli bekend: coureurs, monteurs en fans reizen op die dag af naar het circuit van Oschersleben (D).

Bekijk hier de KNMV Topsportkalender 2011.

Alle data zijn onder voorbehoud. De KNMV behoudt zich het recht voor om wijzigingen door te voeren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.