Val verhindert dagsucces Verhoeven

Frans Verhoeven heeft donderdag net naast dagsucces in de Dakar Rally gegrepen. De BMW-coureur ging in de klassementsproef over 423 kilometer tussen Calama en Iquique lange tijd aan kop, maar mede door een val in de slotfase van de etappe eindigde hij als derde. Teus Visser werd zeventiende, Henk Knuiman twintigste.

De Portugees Paulo Gonçalves, teamgenoot van Verhoeven, won de rit. Verhoeven moest ook de Chileen Francisco Lopez, die een seconde sneller was, nog voor zich dulden. De Spanjaard Marc Coma (KTM) behield de leiding in het algemeen klassement, gevolgd door de Fransman Cyril Despres.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.