Valse entreekaarten bij Superbike Assen

Drie Engelse bezoekers van de Superbike wedstrijden op het TT Circuit in Assen zijn zondag aangehouden. De mannen waren in het bezit van vervalste entreekaarten die ze probeerden te verkopen op de parkeerplaatsen.
 
De beveiligingsmedewerkers hielden de mannen aan en hebben ze overgedragen aan de politie. Het gaat om een 46-jarige man uit London en een 27-jarige man en zijn 24-jarige zoon uit Orpington.

De mannen verklaarden de kaarten voor 25 euro per stuk gekocht te hebben van een onbekende. Daarna verkochten ze een aantal kaarten door voor 40 euro per stuk. De politie nam 22 vervalste kaarten in beslag. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.