Valse Superbike-kaarten verkocht

Een 45-jarige man uit Alkmaar is afgelopen weekend aangehouden voor het verkopen van valse Superbike-kaarten, meldt RTV Drenthe. De man bood op de camping waar hij verbleef valse toegangskaarten aan voor 60 euro per stuk.

Hij liep tegen de lamp toen een 41-jarige bezoeker uit Oosterhout met een valse kaart door een TT-baancontroleur werd betrapt. Deze controleur schakelde meteen de politie in.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.