Van den Berg stopt

Hoewel Hugo van den Berg wel op de voorlopige startlijst van het EK Superstock 1000 kampioenschap staat, komt de Nederlander niet in actie dit jaar. Van den Berg stopt namelijk met racen omdat de financiële middelen ontbreken.|

Het is volgens de Hulshorstenaar nog geen definitief einde maar de ervaring leert dat het ongelooflijk moeilijk is om na een jaar pauze, of eventueel noodgedwongen langer, terug te keren op het oude niveau.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.