Van den Goorbergh commentator

CarChannel heeft naast de MotoGP, Moto2 en 125cc ook de rechten voor de Red Bull Rookie cup binnengehengeld. In het weekend waarin de MotoGP uitgezonden wordt, zal CarChannel haar naam veranderen in MotorChannel. De presentatie is in handen van Jurgen van den Goorbergh. Hij zal worden bijgestaan door zijn broer Patrick en door Diederick de Vries.

Kan iemand Valentino Rossi verslaan? Wat gaat Casey Stoner doen? Het is dus allemaal live te zien bij CarChannel’s MotorChannel. Alleen hoe ontvang je deze zender? CarChannel is actief als digitaal themakanaal en kan in vrijwel heel Nederland worden ontvangen. Kabelexploitanten waaronder UPC, Ziggo, CaiW, Delta, KBG en nog vele anderen geven het CarChannel kanaal al door aan hun abonnees.

Meer info: www.carchannel.tv

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.