Van Nieuwenhuizen naar Yamaha

Met het aantrekken van Marcel van Nieuwenhuizen (links) als coureur van de Yamaha R6 in het Dutch Supersport heeft Yamaha Interact Racing Team de line-up compleet. Naast Van Nieuwenhuizen zal Bob Withag (rechts) op een Yamaha R1 aantreden om voluit te gaan in de strijd voor de Dutch Superbike.

Marcel van Nieuwenhuizen heeft een mooie staat van dienst. In 2009 werd hij tweede in het ONK Dutch Supersport. Ook pakte hij vorig jaar twee podiumplaatsen in het Duitse IDM en wist hij zich voor het Europees Kampioenschap te plaatsen.

De jaren daarvoor had Marcel tevens een aantal succesvolle seizoen met het behalen van het Nederlands Kampioenschap Superstock 600 in 2005 als hoogtepunt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?