Veel belangstelling voor Centennial Classic TT

Op initiatief van oud-GP-monteur, voormalig eigenaar van Arai Europe en initiator van het Yamaha Classic Racing Team, Ferry Brouwer, vindt op 18 en 19 september de legendarische Centennial TT plaats. Ook Martin de Graaf, Jos Vaessen, Jan Martens, Theo Verdegem en Willem Bielderma werkten mee aan dit bijzondere initiatief. Samen kregen zij het ongelofelijk voor elkaar en zullen de meest legendarische racemachines uit de historie van de wegrace naar Assen krijgen. Zelfs veel van de oorspronkelijke berijders zullen aanwezig zijn.

De Centennial Classic TT kan zich dan ook verheugen op grote media aandacht. Inmiddels hebben zich tientallen fotografen en journalisten uit binnen- en buitenland aangemeld. Ook is de kaartverkoop flink op gang gekomen. Dat de historie van de motorsport centraal staat tijdens de Centennial TT moge duidelijk zijn. Alle klassen die de geschiedenis van de TT vorm hebben gegeven, komen in dat weekend in actie. Maar naast motorsport, is er ook een grote onderdelenmarkt, een entertainmentprogramma én historische autosport. Meer informatie vind je op www.centennialtt.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.