Veel belangstelling Zwarte Cross

Tante Rikie heeft het telraam er maar eens bij gepakt en wat bleek: het gaat superhard met de kaarten. “Op dit moment is 90 procent van de campingkaarten al verkocht, ons superdeluxe Zwarte Cross Hotel Zeezicht is reeds uitverkocht en alles lijkt erop dat zowel de dagkaarten voor zaterdag en zondag ook gaan uitverkopen”, aldus de Gravin van de Hummelsche Hei.

Tante Rikie: “Vorig jaar stonden er erg lange rijen bij de dagkassa en dat is natuurlijk niet fijn als je lekker een dagje wilt feestvieren. Als iedereen al in het bezit is van een toegangsbewijs gaat de doorstroom naar het feestterrein stukken sneller! Daarbij scheelt het ook nog wat in de portemonnee als je op tijd kaarten bestelt. De voorverkoop was nog nooit zo hoog, dus ik wil iedereen echt met klem adviseren niet te lang meer te wachten met het bestellen van kaarten.”

Bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken over een grotere drukte of grotere loopafstanden: “We zijn niet groter geworden en willen ook niet meer dan 65.000 bezoekers per dag op de Zwarte Cross hebben.”

Kaarten voor de Zwarte Cross bestellen?
– Dagkaarten: Tot 1 juli à 20 euro / Vanaf 1 juli en aan de kassa 25 euro
– Driedagenkaart: Tot 1 juli 40 euro / Vanaf 1 juli 50 euro (drie dagen toegang zonder overnachting op de camping)
– Campingkaarten: 85 euro

Bestellen kan via www.zwartecross.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.