Veranderingen in World Superbike en Supersport

De belangrijkste verandering is een nieuwe versie van de Superbike Superpole kwalificatiesessie. Voorheen mocht de top 20 meestrijden, in 2011 zullen alleen de eerste 16 rijders zich kwalificeren. Ook de tijdschema’s van de vrije trainingen zijn veranderd. Het World Supersport heeft de vrije training aankomend seizoen op vrijdag om 9.45 uur in plaats van 14.00 uur lokale tijd. De vrije training van het World Superbike zal om 11.30 uur starten, in plaats van 12.45 uur. De tijdschema’s op zaterdag en zondag blijven onveranderd.
 

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.