Verkleedpartij Ronald ten Kate

Ronald ten Kate moet twee setjes kleding meenemen naar de WK-wedstrijden. Als hij zich bezig houdt met zijn rijders in de Superbike is hij gestoken in Castrol Honda-kleding. Gaat het om de Supersport, dan moet hij zich kleden in Hannspree Honda-kleding.

Het zag er aanvankelijk niet naar uit dat Ten Kate kon doorgaan met een Supersportteam, maar toen Hannspree alsnog bereid bleek door te gaan kon ook Ten Kate doorgaan.

Ronald ten Kate: “De Supersport is altijd de kern geweest van onze WK-deelname. Voor de handel – het klaarmaken van racemotoren – is de Supersport erg belangrijk voor ons. Met die klasse hebben we een bijzondere relatie.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?