Vermeulen hoopt Assen te halen

De kans wordt steeds groter dat Chris Vermeulen op Assen weer kan rijden. De Kawasaki-coureur kwam tijdens de tweede manche op Phillip Island zwaar ten val en reed daarna slechts één ronde op Portimão om vervolgens ook de race van Valencia te missen.

Vermeulen: “Het gaat na de operatie elke dag beter. Het belangrijkste is echter dat ik het gewricht genoeg kan buigen en strekken en dat de knie stabiel is. Ik wil namelijk niet ‘gewoon’ rondrijden op Assen.”

Begin volgende week wordt zeer waarschijnlijk meer duidelijk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?