Vermeulen is er klaar voor

Superbike-coureur Chris Vermeulen zal dit weekend met zijn Kawasaki ZX-10R in Assen weer aan de startlijn verschijnen. Vermeulen is bijna volledig hersteld van het knieletsel, dat hij twee maanden geleden opliep op Phillip Island. “Ik ben net gearriveerd in Assen, maar het is steenkoud hier, maar 8 graden,” klaagde de Australiër via zijn Twitter-account. Ook geeft Vermeulen aan dat zijn knie goed herstelt. “Na de operatie gaat het steeds beter en ik krijg elke dag fysiotherapie. Nu maar hopen dat ik mijn knie ver genoeg kan buigen en dat ik genoeg sterke in mijn knie heb.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.