Vermeulen nog niet hersteld

Het zit Chris Vermeulen dit seizoen nog niet mee. De Kawasaki-coureur ging tijdens de openingsraces op Phillip Island tweemaal onderuit, waarbij vooral de laatste val zwaar was. Vermeulen kwam namelijk met hoge snelheid in aanraking met de bandenstapel. Het enige geluk dat hij tot nu toe heeft gehad, is dat hij bij de heftige crash niet zwaar geblesseerd is geraakt.

Ongeschonden is hij er overigens ook niet vanaf gekomen want Vermeulen zit al ruim een week met zijn been omhoog op de bank. In de loop van volgende week gaat hij opnieuw naar de medische specialist. Tussentijds bestaat zijn dagindeling uit bezoeken aan de fysiotherapeut en tv-kijken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?