‘Vervanger voor de Puniet’

Nadat de Puniet tijdens de GP van Duitsland een behoorlijke crash maakte, is de Fransman voor onbepaalde tijd niet in staat om te racen. Hij brak namelijk zowel zijn scheenbeen als zijn kuitbeen. Vervolgens werden er verschillende coureurs genoemd die mogelijk als vervanger voor de Honda-rijder zouden aantreden. Ook de naam Roger Lee Hayden werd genoemd. Hoewel de Amerikaan nog niet officieel is aangesteld als vervanger van de Puniet, is het volgens een Italiaanse website al duidelijk dat hij volgend weekend in het zadel van de Honda zal klimmen.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.