Verzekerd het circuit op

Motorsportverzekeringen zijn er haast niet. En als het al aangeboden wordt dan moet je er meestal een tweede hypotheek voor afsluiten om de maandelijkse premie te kunnen voldoen. Kan dat nou niet anders? Zeker! Maak kennis met Speed Secure, een samenwerkingsverband tussen Assurantiekantoor A.P. van Teijlingen en Europeesche Verzekeringen.

Speed Secure heeft drie verschillende verzekeringspakketten, het standaard-, comfort- en een optimaal pakket. Daarnaast kunt je ook meteen een doorlopende reisverzekering afsluiten. Wil je van beide mogelijkheden profiteren? Neem dan het combipakket want dat scheelt lekker in de kosten. Een extra vermelding waard is dat er voor zelfstandig ondernemers en ZZP-ers een arbeidsongeschiktheidsverzekering is. Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op www.speedsecure.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.