Vol programma ONK Zijspannen

Er staat een vol programma voor zaterdag 19 maart met gegarandeerd spannende wedstrijden. Morgen dus! De lokale rijders kennen de baan namelijk als hun broekzak en gaan de strijd aan met de nationale toppers.

In de MX3-klasse heeft Remco Doornwaard tijdens zijn eerste wedstrijd laten zien dat hij geen verkeerde keus heeft gemaakt om over te stappen naar deze klasse. Hij zal wederom meedingen voor een podiumplek.
 
Bij de zijspannen is Etienne Bax op zoek naar zijn tweede overwinning. Daniel Willemsen heeft op dit moment nog tijd nodig om aan zijn nieuwe bakkenist te wennen. Gert van Werven werd tijdens zijn eerste quadwedstrijd veertiende. De oud-zijspancoureur gaat voor een verbetering van deze klassering. 
 
Tot nu toe lijken de weergoden goed gestemd! Kijk voor meer informatie op www.stichtingcircuitoldebroek.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.