Volg Scassa live

Het rechtstreeks volgen van WK Superbike- en Supersport-races is geen probleem. Lastig wordt het pas als het om wintertesten gaat. Maar gelukkig hebben we Luca Scassa. De nieuwe Triumph-coureur heeft op zijn site namelijk een livestream geopend waardoor je rechtstreeks alle actie van het Triumph BE1 ParginGo team kunt volgen vanaf Aragon, waar op dit moment een aantal WK teams aan het testen zijn.

Kijk snel op http://www.lucascassa.com/. Alleen voor het geluid en de goede muziek, afkomstig van sponsor Virgin Radio, al meer dan de moeite.

Foto: Facebook profiel Luca Scassa
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?