Voorwinden wint weer

Maik Voorwinden heeft de smaak te pakken. De KTM-rijder won beide manches tijdens de elfde wedstrijd van het KNMV Open Nederlands Kampioenschap Supermoto. Het was alweer zijn tweede dubbelslag uit 2010. In het Drentse De Wijk-Rogat bleef de rijder uit Berkel en Roderijs Devon Vermeulen (3-2) en Marcel van Drunen (2-3) voor. De zesde titel in zeven jaar is nu echter wel een feit voor de 40-jarige Van Drunen.

Bron: Kemco
Foto: Tamara Mooiman

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?