Vos ook in Bahrein snel

Na het succesvolle weekend in Qatar is het RMT #21 Racing Team doorgereisd naar Bahrein waar zaterdag de Bahrain 6 Hour Bike Festival wordt verreden. Hoewel de wedstrijd niet meetelt voor het WK Endurance, is het complete startveld van de 8 Hours of Doha aanwezig. Heel vreemd is dit niet want de langeafstandsrace in Bahrain staat volgend jaar zeer waarschijnlijk op de WK-kalender. Het Bahrain International Circuit is op dit moment voornamelijk bekend van de Formule 1 maar daar moet verandering in komen. Met het aantrekken van het WK Endurance wil de organisatie een eerste stap zetten naar meer naamsbekendheid in de motorrace. Volgens Arie Vos heeft de organisatie twee geweldige troeven in handen.

Vos: “Het circuit is super, wat een fantastische baan. De accommodatie is echter nog vele malen mooier. Ongekend! Ik heb in mijn carrière al heel veel verschillende circuits gezien maar dit slaat echt alles. Ongelooflijk hoe goed ze het hier voor elkaar hebben. Gisteren hadden we tijdens de vrije trainingen de tweede tijd gereden. Hoewel het nog niet zoveel zegt, is het fijn om te zien dat we de snelheid van Qatar goed vast hebben gehouden. Vandaag staan de kwalificaties op het programma. Dan gaat het er pas echt om en weten we exact waar we staan. Wij, Didier van Keymeulen, Viktor Kispataki en ik, hebben er in ieder geval veel vertrouwen in!”

Foto: Petra Sövegjártó

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?