Vos wint Triumph-cup

Arie Vos heeft met overmacht de tweede wedstrijd van de Triumph ParkinGO European Series gewonnen. De Ossenaar had in het begin nog te maken met flinke tegenstand en bivakkeerde dan weer op de eerste plaats, dan weer op derde positie. Maar halverwege de wedstrijd wist de Vos Oss Motoren Racing Team-coureur afstand te nemen van de rest van het veld en reed onbedreigd naar de zege.

Uiteindelijk won de Ossenaar in stijl met ongeveer vier seconden voorsprong de tweede race uit dit nog prille kampioenschap. Na afloop klonk door de zege van de Nederlander voor het eerst sinds lange tijd weer het Wilhelmus op de Drentse heide. Een bijzonder moment voor Vos, zijn teamleden en alle landgenoten op de tribunes.

Vos: “Prachtig om voor zoveel uitbundige toeschouwers zo’n mooie show te kunnen opvoeren en die winnend af te sluiten. Hoewel deze klasse nog in de opstartfase is, bestaat voor mij geen twijfel over het potentieel van de Triumph ParkinGO European Series. Ik wil hierbij ook graag Triumph Benelux, de UEM (de Europese motorbond), de FIM (de mondiale motorbond), de wedstrijdleiding en alle anderen die het mogelijk hebben gemaakt om deel te nemen, bedanken voor deze fantastische kans. Ik heb er ongelooflijk van genoten.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?