Vraag het de GP-rijders

Zou Rossi nog wel toekomen aan rijden met zijn eigen motor? Slaapt Thomas Luthi nog met knuffels? En houdt Jasper Iwema stiekem wel van een flinke borrel? Loopt jouw hoofd over van dit soort vragen en wil je alles weten wat ook maar met de MotoGP te maken heeft? Dan is dit je kans!

Want Motogp.com geeft je de kans om je vragen in te sturen, die dan door jouw favoriete rijder beantwoordt zullen worden na de GP van Brno. Je kunt vragen stellen t/m vrijdag 13 augustus. Vergeet daarbij niet je volledige naam en woonplaats te vermelden. De vragen waarop de beste, interessantste of verrassendste antwoorden zijn gegeven, zullen in de volgende aflevering van de nabeschouwing, genaamd After the Flag, worden behandeld.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.