Vraag het Iwema zelf!

Goed nieuws voor Neerlands enige Nederlandse GP-coureur. Jasper Iwema kon direct na de GP van Valencia bekendmaken dat hij volgend seizoen voor Molenaar Racing gaat rijden. Dat wil zeggen dat we weer een Hollandse combinatie hebben. Teamgenoot van Iwema wordt Luis Salom, die dit jaar ook al voor het team van Arie Molenaar reed. Randy Krummenacher verhuist naar de Moto2, evenals teammanager Jarno Janssen. Zijn rol wordt nu vervuld door voormalig pr-man van het team Marlon Fluit.

Om alles te weten te komen over het afgelopen seizoen en z’n overstap plaatst MOTOR Magazine binnenkort een interview met Iwema. De vragen aan de GP-coureur worden echter door jou gesteld, want we laten het dit keer aan de lezers om hun de vragen op Iwema af te vuren. Wat heb jij altijd al willen weten van de jonge coureur uit Hooghalen? Dit is je kans. Stuur je vragen in (maximaal drie) voor maandag 29 november december naar de redactie en grote kans dat je het antwoord terug kunt vinden in MOTOR nummer 25.

Mail je vraag en adresgegevens naar motor@smm.nl en maak kans op teamkleding van Molenaar Racing. De stellers van de (geplaatste) vragen ontvangen leuke attentie van het enige Nederlandse GP-team.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.