Vries klaar voor opening seizoen

Grasbaanraces in Vries. Al jarenlang heeft dit motorsportspektakel een vaste plaats bovenaan de Nederlandse, maar ook internationale motorsportkalender. Traditiegetrouw een weekend voor Pasen ronken gedurende twee dagen de motoren in het Drentse dorp Vries.

De vele vrijwilligers van de organiserende verenging, de VvV Vries zijn inmiddels gestart met het preparen en opbouwen van het circuit, om zo de perfecte raceomstandigheden te creëren voor de grasbaanraces.

Net als voorgaande jaren worden de wedstrijden verreden over twee dagen. Op zaterdag 27 maart aanstaande vinden de wedstrijden (aanvang 12.30 uur) in de Jeugd en Nationale klassen plaats. Coureurs in de leeftijd van 5 tot 55 jaar zullen het publiek versteld doen staan van lef en doorzettingsvermogen.

Het hoofdprogramma wordt traditioneel verreden op de zondag. Dan gaat om 13.00 uur het starlint omhoog voor het eerste top grasbaanevenement van 2010. Voor bezoekers is er voldoende gratis parkeergelegenheid nabij het circuit. Meer informatie is te vinden op: www.vvv-vries.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.