Weet alles over de Talent Cup 600

Dankzij onder andere de Talent Cup 600 moeten over een paar jaar veel meer Nederlanders in de verschillende EK’s en WK’s rijden. En dat is hard nodig ook want op dit moment houden enkel Jasper Iwema en Tony Coveña, zij het met prachtige resultaten, de eer hoog voor ons wegraceland. De Talent Cup had wat dat betreft niet op een beter moment kunnen komen.

Een goed georganiseerd kampioenschap kan natuurlijk niet zonder een goede website aangezien dit voor veel mensen de eerste kennismaking vormt. Dit zit voor de Talent Cup meer dan goed. Op www.talentcup600.nl staat alles wat je wilt weten over deze opleidingsklasse. Naast de standaard pagina’s vind je er bijvoorbeeld ook rijdersprofielen, weblogs en nog veel meer extra's.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.