Wegen Vos en Honda scheiden zich

Na een zeer spectaculair jaar in het Dutch Superbike scheiden deze winter de wegen van Arie Vos en Honda zich. De Ossenaar gaat in 2011 met een ander motormerk proberen de titel in het Open Nederlands Kampioenschap Superbike terug te veroveren. Een makkelijke keuze was het absoluut niet. Vos: “Ondanks dat ik de titel dit jaar op een haar na miste, kijk ik met een goed gevoel terug op 2010. Samen met Honda en Ten Kate Racing Products was ik letterlijk tot de allerlaatste meters van het seizoen met Danny de Boer in fel duel verwikkelt om het kampioenschap. Dat De Boer ook op een Ten Kate Honda reed, zegt meer dan genoeg.”

“Het was fantastisch om wederom met de specialisten van Ten Kate Racing Products samen te werken. Door hun jarenlange ervaring in het WK Superbike hebben ze echt overal een oplossing voor. Ook wisten ze de Honda keer op keer perfect af te stellen, hoe extreem mijn wensen ook waren. Hierbij wil ik bijzonder graag Gerrit en Ronald ten Kate en alle medewerkers van Ten Kate Racing Products hartelijk danken voor de zeer prettige samenwerking.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?