Wilairot ernstig gewond bij ongeluk UPDATE

Ratthapark Wilairot, die dit jaar in de Moto2 reed voor Stop&Go, is tijdens een verkeersongeluk zwaar gewond geraakt. Wilairot zat achterop de motor bij een vriend toen het helemaal mis ging. De Wilairot’s vriend kwam bij het ongeval om het leven. De Moto2-coureur ligt met onbekende verwondingen in het ziekenhuis. Hiermee is het drama compleet voor de familie Wilairot. Eerder deze week overleed vader, in vroege dagen een groot coureur in Thailand, na aan lang en slopend ziekbed op 48-jarige leeftijd.

UPDATE 8 december 2010, 10h51
Redelijk goed nieuws. De situatie van Wilairot is iets verbeterd. Hoewel hij nog niet kan praten, hebben artsen dit toch kunnen concluderen uit de lichaamstaal van de Moto2-coureur. De angst voor hersenletsel is nog steeds aanwezig, maar gelukkig wel minder groot. De familie, bijgestaan door teamleden van Stop&Go, is aan het proberen de begrafenis van Wilairot’s vader te verzetten.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.