Wildcard MX1 voor motorcrosser Conen

Bart Conen maakt komende maandag zijn debuut in het wereldkampioenschap MX1. De 21-jarige Drent uit het Van Haut Racing Team ontving donderdag van de motorsportbond KNMV een wildcard voor de Grote Prijs van Nederland op het circuit van Valkenswaard.

Conen brengt het aantal Nederlandse crossers in de MX1 op het Eurocircuit op vijf. Marc de Reuver, Herjan Brakke, Bas Verhoeven en Rob van Vijfeijken waren al zeker van deelname. In de MX2-klasse komen vier Nederlanders in actie: Jeffrey Herlings, Mike Kras, Glenn Coldenhoff en Jeffrey Meurs.

Foto: Website Bart Conen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.