Wildcards GP Valkenswaard

Voor de MX1 zijn aangewezen Bas Verhoeven uit Best, rijdend op een Honda en Rob van Vijfeijken uit Deurne, rijdend op een Yamaha. In de MX2 maken twee jonge rijders hun debuut. De wildcards in deze klasse zijn gegaan naar Mike van den Bogaert (’s Hertogenbosch, KTM) en Michael van Wezel (Tilburg, KTM).

De vaste Nederlandse GP-rijders zijn dit jaar Marc de Reuver (Lommel, Suzuki) in de MX1 en Jeffrey Herlings (Elsendorp, KTM), Ceriel Klein Kromhof (Daarlerveen, Yamaha), Herjan Brakke (Staphorst, Yamaha) en Glenn Coldenhoff (Heesch, Yamaha). Zij nemen aan alle GP’s deel. Het GP-seizoen begint morgen in het Bulgaarse Sevlievo.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.