Win een monsterrit

Een droom van velen kan nu uitkomen bij Datona. Heb je altijd al een keer willen meerijden in een Dakar truck? Bij Datona kun je nu zo’n spectaculaire rit winnen. Hoe? Aanmelden voor de nieuwsbrief op www.datona.nl is genoeg. Uit alle aanmeldingen wordt namelijk de winnaar gekozen.

Deze prijsvogel beleeft een onvergetelijke ervaring in de Ginaf van JB Trading. Je maakt nog de hele maand januari kans!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.