Win kaarten voor GP Zijspancross Oss UPDATE

UPDATE 1-4-2011 En de winnaars zijn:
Theo Kleine Koerkamp – Nieuwegein
Sjaak Vendrig – Zoetermeer

GEFELICITEERD namens de redactie van MOTOR.nl. Wij wensen jullie een prachtige dag toe!

BERICHT 28-3-2011
Zijspancrosser Daniël Willemsen is opnieuw herenigd met de Belgische bakkenist Sven Verbrugge. Het koppel begint op 3 april in Oss aan het wereldkampioenschap. Willemsen behaalde twee van zijn acht wereldtitels met Verbrugge in de bak. De crosser uit Lochem zou dit jaar racen met Roman Vasiliaka, maar de jonge Oekraïner raakte in het voorseizoen geblesseerd en Willemsen was ook niet tevreden over de resultaten.

Hij besloot te elfder ure voor de vijfde keer voor onbepaalde tijd in zee te gaan met Verbrugge, met wie hij in 2005 en 2006 naar de wereldtitel croste. Willemsen neemt een zeker risico met de Belg, want de twee verschillen nogal van karakter. Aan het einde van het seizoen 2009 waren er zo vaak meningsverschillen, dat Willemsen voortijdig de samenwerking verbrak.

Foto: Team Willemsen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.