Win prachtige prijzen!

Tijdens iedere race van het WK Superbike maak je bij ons kans op mooie prijzen. Geef antwoord op de vraag die in de uitzending op Eurosport gesteld wordt en ding mee voor de weekprijs. Uit alle goede inzendingen wordt daarnaast aan het einde van het seizoen ook nog een Superwinnaar gekozen.

Deze Superwinnaar wint een geheel verzorgde reis naar de eerste WK Superbike-race van 2011 in Europa! Deze reis is inclusief vliegretour, alle transfers, drie hotelovernachtingen (inclusief ontbijt en diner), VIP-gast bij één van de top teams en natuurlijk toegang tot het paddock en de tribunes. Deze prijs wordt aangeboden door SportTravel.

Deze keer maak je kans op Jerez handschoenen van het Nederlands merk REV’IT! Normaal kosten deze handschoenen 199 euro. Sla dus snel je slag!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.